Gastenboek2018-02-18T17:14:27+00:00

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
41 berichten.
Kim Noordermeer Kim Noordermeer uit Bussum schreef op 24 april 2018 om 13:12
Een aantal jaar geleden hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Jenny. Omdat ik zelf instructeur en gedragstherapeut ben zijn de eisen die ik stel aan een uitlaatservice best wel hoog. Alleen het beste is goed genoeg. Ik kan Jenny van harte aanbevelen, ze is ontzettend betrokken en flexibel. Je voelt de liefde voor het individu en de professionaliteit straalt er vanaf. Mooie bus met individuele hokken en toen onze hond wat angstig was om het hok in te gaan kwam Jenny zelfs op zaterdagochtend oefenen met de hond. Top! Als we niet verhuisd zouden zijn zou ik nog steeds met heel veel plezier en vertrouwen gebruik maken van de diensten van Jenny.
Astrid Astrid uit Naarden schreef op 26 december 2017 om 09:21
Ruim 6 jaar heeft Boris met Jenny meegewandeld. Zodra hij de bus hoorde stoppen, was hij niet meer te houden...Niet alleen Boris maar ook onze geadopteerde Coos ging heel graag met Jenny mee. Jenny heeft ook een belangrijke rol gespeeld in het feit dat Coos bij ons is komen wonen. En dat maakt de band heel bijzonder. Omdat we naar Australië verhuisd zijn, hebben we helaas afscheid moeten nemen. Niet alleen vanwege de professionaliteit van Jenny maar vooral de betrokkenheid van Jenny bij onze honden maakte dat we met pijn in ons hart afscheid hebben genomen. Australië - 't Gooi is een beetje ver maar als we ooit terugkomen zouden we graag weer een beroep op Jenny willen doen. Hou je een plaatsje voor ons (onze honden) vrij? X Astrid & Jan
Sjaak Sjaak uit Bussum schreef op 11 januari 2017 om 12:03
Onze lobbes Sjaak is van de allereerste generatie ritten bij Jenny. Hij gaat alweer 7 jaar met haar mee 5 dagen in de week. Jenny is altijd heel begaan met alle honden en heeft het hart op de goede plek. Wij zijn heel blij met haar en Sjaak ook.
Margo Margo uit Bussum schreef op 11 december 2016 om 15:57
Onze Jack Russel, Dushi, was 2 jaar toen ze bij ons kwam. Een pittige dame met wellicht een heftig verleden, zelfs even een asiel. Daar hebben we haar gered. Mede door jenny is ze van een onzeker, dus aanvallend, naar andere honden, hondje, een stabiele hond geworden. Jenny was eerlijk bij de intake, als het niet lukt dan zal ze helaas Dushi moeten afwijzen. Het gaat tenslotte om de hele roedel. En dat is waardevol, jenny is eerlijk en kijkt naar het belang van een individu maar ook de groep honden. Kortom wij zijn heeeel blij met jenny.
Wouter Wouter uit Bussum schreef op 7 december 2016 om 09:20
Onze Wolf en wij zijn dol op Jenny, Wolf gaat graag mee in de bus en vermaakt zich uitstekend. Als we de bus in de buurt tegenkomen wil Wolf er altijd naartoe en is dolblij Jenny te zien. We zijn erg tevreden met de service die Jenny verleent. Betrouwbaar, goede communicatie, aanrader!
Antoinette Huisman Antoinette Huisman uit Bussum schreef op 7 december 2016 om 07:34
Wij, maar vooral Boris, zijn heel erg blij met Jenny! Dat wordt pas echt duidelijk als Boris Jenny langs ziet rijden en hij wordt niet opgehaald: verdrietig en teleurgesteld........... En wat een mooie nieuwe website , Jenny?
Jet Jet schreef op 25 augustus 2016 om 07:10
Onze labrador is helemaal dolenthousiast als ze opgehaald wordt door Jenny. Jenny neemt de honden altijd mee naar leuke wandelplaatsen, is keurig op tijd en levert vervolgens een blije, soms natte (maar als je een handdoek neerlegt wordt dat geregeld), lekker uitgewandelde hond weer keurig thuis af. Ik ben dolblij met haar.
Ingrid van Mick Ingrid van Mick schreef op 25 augustus 2016 om 07:10
Betrouwbare uitlaatservice, waar wij, met een gerust hart, onze hond aan meegeven. Absolute aanrader!
Sandrijn van Karel en Goofy Sandrijn van Karel en Goofy schreef op 25 augustus 2016 om 07:10
Een professionele uitlaatservice aan wie ik mijn twee 'eigenzinnige' viervoetertjes toevertrouw! Jenny is een goede roedelleider en dat hebben die 'knuffels' van mij zo nu en dan echt nodig 🙂 Verder is ze erg flexibel en heeft duidelijk hart voor de dieren en voor de zaak!
Lydia Gerbrands Lydia Gerbrands schreef op 25 augustus 2016 om 07:09
Betrouwbaar flexibel en zeer lief voor de honden. Onze sam gaat graag met jenny mee wandelen. Ook kan ik jenny altijd mailen voor een extra wandeling als het onverwacht zo uitkomt dat ik zelf niet kan wandelen. Wij en sam zijn zeer blij met jenny.
Roxanne Roxanne schreef op 25 augustus 2016 om 07:09
Super goede uitlaat service, mijn hond was binnen no time helemaal weg van Jenny. Zelfs toen hij een keer tijdens het lopen mijn vader met zijn hond tegen kwam, waar hij ook vaak mee loopt, wist hij heel goed dat hij die dag bij haar hoorde, en stuiderde, na een knuffel vrolijk verder met de groep. Ik kan dit bedrijf echt aanraden!
Jacky van Bekhoven Jacky van Bekhoven schreef op 25 augustus 2016 om 07:09
Jenny is een vakkundig hondenliefhebster. Zij bekijkt dagelijks het gedrag van de honden en zij past haar schema op het gedrag aan. Zij is duidelijk naar de honden , geeft ze vrijheid binnen grenzen. In het belang van de roedel neemt zij zeker niet zo maar elke hond aan en zij bespreekt dit open en eerlijk met de hondeigenaar. In enkele gevallen komt zij zelfs de eigenaren tegemoet om de hond buiten de roedel om uit te laten. Jenny is de beste packleader!!!
Arne Leffring Arne Leffring schreef op 25 augustus 2016 om 07:07
Een echte professional is Jenny: vriendelijk, betrouwbaar, stipt, flexibel, servicegericht. Onze retriever Flo (1) loopt weg met haar. En hij moest nog reuze zijn best doen om toegelaten te worden: voor ons de garantie dat Jenny onze hond net zo serieus neemt als wij want je wilt wel dat je hond met de goede honden omgaat.
Noor Trompenaars Noor Trompenaars schreef op 25 augustus 2016 om 07:06
Wij zijn heel tevreden over de professionele service van Jenny. Onze Fauve de Bretagne Noa (1 jaar) is dol op haar en de roedel (en de stukjes frikandel die Noa als beloning krijgt). Jenny is voortdurend kritisch in positieve zin, open en transparant in haar communicatie (sms, mail, Twitter, mondeling).
Carolien Kerstens Carolien Kerstens schreef op 25 augustus 2016 om 07:06
Guus is altijd helemaal blij op Jenny-dag! Hij staat al een uur voor het raam om te kijken of de bus komt. Heerlijk lang lopen en ravotten, hij is helemaal kapot als hij thuis komt. Ook voor ons oude hondje die helaas niet meer mee kan is er altijd een traktatie! Ik raad de uitgelaten hond dan ook ten zeerste aan. Jenny is betrouwbaar, communicatief en vakkundig.
Sandra Loef Sandra Loef schreef op 25 augustus 2016 om 07:05
TOP. Jenny heeft zich het vak helemaal toegeëigend. Al die verschillende honden en karakters. Een echte packleader. Goed bedrijf, goede prijs en een blije hond.
Astrid de Haan Astrid de Haan schreef op 25 augustus 2016 om 07:05
Jenny Atsma gaat met verantwoordelijkheidsgevoel en passie om met onze honden. Ik mocht enkele keren meelopen en heb dat ook echt ervaren! Zeer prettig contact. Kortom, zeer tevreden over de uitlaatservice de Uitgelaten hond!
Yvette Yvette schreef op 25 augustus 2016 om 07:04
Ik heb een lastige hond (karaktertje...) maar Jenny heeft met haar deskundigheid, geduld en rust het voor elkaar gekregen dat mijn lastige dame gewoon met de groep kan meelopen. En inmiddels met plezier. Chapeau! Hondje blij, baasje blij!
Annet (baasje van Sjaak) Annet (baasje van Sjaak) schreef op 25 augustus 2016 om 07:04
Jenny is heel erg begaan met alle honden. Sjaak gaat heel graag met haar mee, hij staat al met zijn neus door t hek te gluren rond 12:30 uur. Hij weet het precies. Jenny is ook erg flexibel. Super! We zijn erg blij met haar en kunnen haar zeker aanraden.
Anita Anita schreef op 25 augustus 2016 om 07:03
We zijn enorm tevreden met De uitgelaten hond en onze honden Olmo en Dixie zijn dol op Jenny. Jenny is betrouwbaar, kundig, begaan met de honden en gewoon leuk. Als haar iets is opgevallen aan de honden, dan brengt ze ons op de hoogte. Toen Olmo niet meekon naar het bos vanwege een blessure, kwam Jenny met een oplossing.
Bel direct