Gastenboek2018-02-18T17:14:27+00:00

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
41 berichten.
Tabbe Tabbe uit Bussum schreef op 24 januari 2024 om 15:28
Mijn hondje Obi is helaas overleden. De afgelopen jaren is ze steeds met heel veel plezier meegegaan met Jenny. Obi was een beagletje dat graag achter de groep aan snuffelen en geen dag wilde missen. Zelfs op het laatst toen ze veel pijn had van Atrose ging ze met veel enthousiasme mee. Wanneer de ronde te groot was na een operatie werd ze toch nog uitgelaten binnen haar eigen bereik. De Uitgelaten Hond heeft altijd een stapje extra gezet om ervoor te zorgen dat Obi binnen haar mogelijkheden een leuke dag had. Hele fijne uitlaatservice!
Paul & Elke Paul & Elke uit Bussum schreef op 5 januari 2023 om 11:39
Onze twee beagles zijn voor een aantal jaar met heel erg veel plezier meegegaan met Fabienne en wat hebben ze het fantastisch gevonden! Telkens wanneer de rode bus de straat in kwam rijden stonden ze piepend voor de deur. De wekelijkse wandeling heeft een fantastische bijdrage gehad in het los en vrij kunnen laten lopen van de beagles. Fabienne is echt een enorme aanwinst om erbij te hebben. Ze is vriendelijk, betrouwbaar en heel lief voor de honden. Kortom, de samenwerking met zowel Jenny als Fabienne hebben wij als heel prettig, effectief en goed ervaren. Wij raden daarom de Uitgelaten Hond van harte aan!
Marloes Marloes uit Bussum schreef op 17 augustus 2022 om 19:26
De Uitgelaten Hond is een geweldige uitlaatservice. Jenny en Fabienne zijn liefdevolle, betrouwbare, warme en kundige mensen. Mijn hondje Lizzy is angstig aangelegd (voor andere honden). Ze hebben hier altijd rekening mee gehouden en haar zo ver gekregen dat ze uiteindelijk huppelend meeliep en met sommige honden zelfs contact durfde te maken. Ook kreeg ik vaak een update en goede tips. Helaas ben ik naar buiten de regio verhuisd, anders was Lizzy wat mij betreft nog jaaaaren mee gegaan met De Uitgelaten Hond. Dikke aanrader!
Renate Renate uit Naarden schreef op 16 september 2019 om 20:28
Onze labrador Sammy heeft een paar maanden met Jenny, Fabienne en Mirjam meegelopen. Wij zijn meer dan tevreden over De Uitgelaten Hond. Alles goed geregeld en heel goed in de communicatie. Onze hond was elke keer dolenthousiast om mee te gaan. Ze is helaas ernstig ziek geworden en overleden. Dat ze niet lekker was is als eerste opgemerkt door Fabienne en toen ik later mijn appjes terug las had ook Mirjam al een keer aangegeven dat Sammy niet fit was. We hebben het toen niet als zodanig erkend, ze had overgegeven en dat gebeurde wel vaker. Maar om aan te geven hoe goed er naar de honden gekeken wordt en hoe zorgzaam ze zijn. Super bedankt voor jullie goede zorgen voor Sammy!
Marjolijn & Mark Marjolijn & Mark uit Huizen schreef op 26 december 2018 om 11:06
Wij gaan Noord Holland verruilen voor Gelderland, één van de dingen die we echt jammer vinden is dat we geen gebruik meer kunnen maken van de diensten van De Uitgelaten Hond. De professionaliteit en geduld waarmee Jenny onze "speciale" Heidewachtel heeft opgenomen in de roedel hebben wij als heel bijzonder ervaren. Altijd goed contact en bij leuke gebeurtenissen tijdens de wandelingen een actie foto van onze Guus via de WhatsApp. Zelfs met Kerst voor Guus een "Kerstpakket", top! Wij kunnen "De Uitgelaten Hond" daarom ook iedereen aanbevelen. Jenny & team heel veel dank voor alles, hartelijke groet & poot: Marjolijn, Mark en Guus
Martine Martine uit Bussum schreef op 16 november 2018 om 16:54
Een hele fijne en betrouwbare uitlaatservice! Mijn twee Vizsla's hebben een jaar met veel plezier meegelopen met zowel Jenny als Fabienne. Ze hebben beiden echt passie voor hun vak en dat zie je echt terug in de omgang met de honden. Ook vind ik de flexibiliteit qua tijden erg fijn, ook s'avonds en in het weekend.
Donata Leeflang Donata Leeflang uit Bussum schreef op 21 mei 2018 om 19:32
Heel blij zijn wij met de super service van Jenny. Jenny is in staat om maatwerk te leveren, ook al is je hond net even een beetje anders is! Pepper heeft Jenny inmiddels volledig in haar hart gesloten! Heel fijn dat Pepper twee keer per week met plezier met je meegaat. Groet, Donata
Wendy Wendy uit Bussum schreef op 7 mei 2018 om 21:26
Meggy was onze eerste hond en de eerste hond die met Jenny mee ging. Ze was net gestart met de uitgelaten hond en liet trots haar mooie bus zien. Een bus met speciaal gemaakte raampjes voor de honden. .Meggy genoot van alle wandelingen. Aangezien het al een oude hond was hield Jenny ons altijd zorgvuldig op de hoogte hoe het was gegaan. Toen we haar belde met het nieuws dat Meggy was overleden leefde ze zo mee dat ze spontaan langskwam. We haalden mooie herinneringen op en dat deed ons erg goed! Na een jaar kregen we een nieuwe hond Pippa en zij gaat inmiddels ook alweer een paar jaar met Jenny mee. Na al die jaren zijn wij nog steeds zo blij dat we voor Jenny hebben gekozen. Zij gaat echt voor de honden, heeft een hart van goud, is betrouwbaar, flexibel en zoekt altijd naar een oplossing. Voor ons nooit meer een andere Uitlaatservice dan de uitgelaten hond!!
Lieske Lieske uit Naarden schreef op 7 mei 2018 om 20:56
Onze hond Flo kijkt altijd erg uit naar haar wandeling met Jenny van de uitgelaten hond. Het is heerlijk voor de honden om met elkaar rond te kunnen rennen. Jenny heeft veel liefde en begrip voor de honden en vaak ook voor de baasjes als ze haar hulp inroepen.
Allard Allard uit Bussum schreef op 2 mei 2018 om 13:34
Onze cocker spaniel, Doc, gaat al jaren met Jenny uit. Niks anders dan positiviteit over de Uitgelaten Hond. Doc hoort Jenny al op het pad, springt op en begint te kwispelen. In een sprint rent hij altijd naar de openstaande bus. Hiermee heeft Doc lekker zijn wekelijks buitenuurtjes en weten wij dat hij in goede handen is.
Odilia Odilia uit Bussum schreef op 30 april 2018 om 20:25
Onze Yinka(Golden Retriever) gaat al een aantal jaren met veel plezier mee met de Uitgelaten hond. Komt altijd vrolijk terug en is dan de rest van de middag uitgeteld. Jenny is bijzonder begaan met de honden ,weet ontzettend veel en is altijd bereid advies te geven. Is zeer flexibel en in noodgevallen kan er altijd wat geregeld worden? Wij zijn heel blij met de uitgelaten hond!?
Elmy Elmy uit Bussum schreef op 29 april 2018 om 10:13
Dit wil ik toch echt even kwijt: Wat een fijne en betrouwbare uitlaatservice is dit toch! Jenny is ook altijd bereid om in te springen als ik even omhoog zit met mijn Bobsje ?. En hij is zo dol op haar. Ze hebben een behoorlijk hechte band en een hele voorgeschiedenis met elkaar. Hij is niet echt makkelijk en zelfs nogal getraumatiseerd en neurotisch, mijn beessie. Maar als je ziet hoe blij hij is als ze hem komt uitlaten. Zo lief en geduldig met hem, ondanks z’n kuurtjes af en toe. Chapeau hoor, super blij ermee ?
Sandra Sandra uit Bussum schreef op 26 april 2018 om 13:56
Aslan, en voor haar Ysa, gaat zo graag met Jenny mee. Als Aslan de bus hoort kwispelt ze al als een dolle en gaat het liefst door de deur heen de bus in. Jenny begeleidt de honden professioneel en met liefde. Aslan vind het heerlijk om een uur met de roedel te ravotten. Als Aslan Jenny 'zomaar' tegenkomt dan is ze niet te houden. Dan wil ze maar één ding, naar Jenny toe. Dat zegt meer dan duizend woorden. Sandra & Aslan
Janny Ellerie Janny Ellerie uit Bussum schreef op 25 april 2018 om 13:15
Sinds wij in Bussum wonen gaat Jop, onze eigenzinnige Border Terrier van bijna 9 jaar, mee met de Uitgelaten Hond. Hij is dol op Jenny, wacht op haar achter de voordeur, kijkt niet meer om als ze hem komt halen en komt altijd moe en zeer voldaan weer thuis. Jenny is eerlijk, betrokken en zeer deskundig. Ze is flexibel en communiceert goed en duidelijk. Wij en Jop zijn heel blij met haar!
verwiel verwiel uit bussum schreef op 25 april 2018 om 13:10
Zeer tevreden over hun diensten,Vriendelijke benadering en altijd mooi op de afgesproken tijd , de hond komen halen. Ik maak zeker reclame voor jullie.
Maaike Maaike uit Naarden schreef op 25 april 2018 om 12:23
Enzo onze oud Duitse Herder gaat nu al een tijd mee Jenny van De Uitgelaten Hond. Enzo en wij zijn zeer tevreden over de uitlaatservice en de goede zorgen en ik zou het iedereen aanraden om kennis te maken.
Marieke Marieke uit Bussum schreef op 25 april 2018 om 08:43
Ik heb al 10 jaar ervaring met de uitlaatservice van Jenny en ben zeer tevreden over haar. Ze doet haar werk vol passie, zelfs het weekend is zij met honden bezig en ze doet allerlei cursussen om up-to-date te blijven. Onze toller is zoals de meeste tollers niet heel sociaal en speelt niet veel met andere honden,maar het lukt Jenny altijd haar mee te laten lopen met de roedel. Donna springt meteen haar mand uit als Jenny komt en weet dan ook dat haar wat lekkers te wachten staat in de bus. In de bus vond Donna het eerst eng in de bench maar ook daar heeft Jenny wat op gevonden en in t begin mocht ze voorin de bus om te wennen. Wij hebben veel vertrouwen in Jenny's Uitgelaten Hond!
Gitte Wouters Gitte Wouters uit Bussum schreef op 25 april 2018 om 07:59
Peppa (jack russell) gaat nu 2 jaar met Jenny wandelen. Ik ben echt superblij met deze uitjes voor Peppa. Jenny is ontzettend professioneel met haar vak bezig, no nonsense en gewoon een erg prettig persoon. Ze ziet heel scherp hoe de honden zich gedragen en wat ze nodig hebben. Zo vond Peppa het busje in het begin best een beetje eng. Jenny heeft dat snel opgelost door haar samen met een ander klein hondje in de bus te zetten. Peppa komt dansend terug omdat het uitje altijd wordt afgesloten met het lekkerste snoepje van de dag. Daarna volgt een lange dut in de mand!
Jennie en Andre Jennie en Andre uit Naarden schreef op 24 april 2018 om 18:59
Onze bouvier Beer gaat nu ruim een jaar mee met Jenny van de Uitgelaten Hond. Vanaf dag 1 een goede klik. Professioneel, betrokken, duidelijk en gezien de problematiek van onze hond eerst goed kennis maken, proef draaien. Onze Beer is stapel gek op Jenny en wij merken vooruitgang in haar gedrag sinds zij met Jenny meegaat. Ik kan een ieder deze “ frouutfryslan” van harte aanbevelen om de zorg en uitlaat van je hond te doen.
Bart Bart uit Naarden schreef op 24 april 2018 om 18:46
Onze Golden Retriever Mikkie is dolblij als Jenny haar komt halen; uitgeput maar voldaan komt ze altijd weer terug. Los van het uitlaten weet Jenny ook veel over honden, hun gedrag en hoe je met ze om moet gaan. Ik raad haar dan ook van harte aan.
Bel direct