Vacature2023-05-28T14:20:46+00:00

” Hondenuitlaatservice de Uitgelaten Hond het Gooi”

Wij zijn PER DIRECT op zoek naar een part time medewerker/ster voor +/- 18 á 20 uur per week. Het gaat ( in eerste instantie)om de maandag, dinsdag en de donderdag, werktijden van 9:30 tot 16:00. Wellicht kan dat op termijn uitgebreid worden met de woensdag en de vrijdag.

Je loopt uiteindelijk deze drie ( of vijf) dagen, na een gedegen inwerkperiode, 2 shifts, met gemiddeld 10 honden per keer. Deze worden dagelijks door jou gehaald/uitgelaten/thuisgebracht met onze hondenbus. Je houdt van het buiten zijn, hebt een goede conditie, doorzetter, bent in het bezit van een rijbewijs en hebt behoorlijk wat rij-ervaring. Je kunt tegen een stootje en bent niet snel van je stuk.

Ervaring met het werken bij/gewerkt hebben bij een uitlaatservice is zéker een pré. Je bent bereid om je verder en naar mijn wens te verdiepen in hondengedrag en omgang met honden door opleidingen/interne begeleiding.

Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend en communiceert op een prettige manier met je medemens. Honden zijn je grote passie en je gaat met ze om zoals wij als Uitlaatservice dat wenselijk en noodzakelijk achten. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Er wordt veel aandacht en tijd besteed aan een inwerk periode, zodat je kennis kunt maken en wennen aan de honden, en de honden aan jou. Wij nemen zélf de beslissing wanneer je klaar bent om zelfstandig op pad te gaan met de roedels.

Sfeer proeven? Altijd welkom om eens mee te wandelen en met eigen ogen en oren te ervaren hoe wij werken en met de honden omgaan.

Salariëring conform CAO/leeftijd. ( plus maandelijkse bonus)

Soort dienstverband: Parttime

Bel direct