Onze service2022-06-24T16:46:42+00:00

Onze service

De basis
De basis van onze dienstverlening is het uitlaten van groepen honden in een natuurlijke omgeving zoals bos, hei of strand.
Deze dienstverlening kan worden uitgebreid met nog aanvullende services, zoals het vervoer van de hond (of kat) naar de dierenarts, het verzorgen van uw huisdier tijdens uw vakanties of afwezigheid of een ritje naar de trimsalon.

Filosofie
Onze filosofie is niet te appelleren aan het schuldgevoel van het “baasje” , maar een service te bieden die een aanvulling is op de bewegingsbehoefte en de sociale drang van de hond.
De uitlaatservice is een perfecte manier om uw hond het plezier van soortgenoten te bieden.

Intake gesprek
Wij bieden onze dienstverlening aan na het aangaan van een overeenkomst. Deze overeenkomst komt tot stand op basis van en zorgvuldige informatie uitwisseling tijdens een intake gesprek.
Tijdens dit gesprek worden afspraken gemaakt over halen en brengen op afgesproken tijdstippen, eventueel een sleutelovereenkomst opgemaakt, en hond-eigen eigenschappen geïnventariseerd.
Tevens zal worden stilgestaan bij eventuele verzekeringen.

Werkgebied
Wij beperken ons tot het werkgebied van het Gooi, te weten de plaatsen:
Bussum, Naarden, Laren, Blaricum en Huizen.

Tarieven
Onze tarieven zijn gebaseerd op dit werkgebied. Bij voldoende vraag vanuit andere locaties zal met een maattarief worden gewerkt.
De Uitgelaten Hond werkt met abonnementen, én een hop on, hop off systeem. Zie onze tarievenkaart.

Gediplomeerd
De uitvoering van onze dienstverlening vindt in hoofdzaak plaats door gediplomeerde begeleiders die ruime ervaring hebben in de interpretatie van hondengedrag.

Vervoer
Uw hond wordt opgehaald op het afgesproken tijdstip en zal worden vervoerd in een bus welke volledig voldoet aan veiligheidsnormen zoals deze moeten gelden volgens de voorwaarden van de Belangenvereniging Hondenuitlaatservices Nederland. De bus is uitgerust met een ehbo doos en een brandblusser, en aparte benches, zodat elke hond zijn eigen plekje heeft tijdens het vervoer. De bus is voorzien van een elektrische dakventilator en airconditioning.

Interesse? Meld u vandaag nog aan.

Bel direct