Loading...
Puppy training2019-09-27T08:38:37+00:00

Uitlaat pups en jonge honden

Uw pup of jonge hond wandelt onder professionele begeleiding met de uitlaatservice mee!

Bent u op zoek naar een uitlaatservice voor uw pup of jonge hond tot 8 maanden oud?

Als u op zoek bent naar een uitlaatservice voor uw pup of jonge hond bent u niet alleen benieuwd naar wat de kosten voor deze uitlaatservice zijn maar wilt u ook zeker weten dat uw pup of jonge hond wordt uitgelaten door een erkende en gediplomeerde honden uitlaatservice.

Wij houden uiteraard rekening met de leeftijd van uw hond, en passen de wandeling van uw pup of jonge hond daar op aan.

Goed om te weten

Door onze opleiding en voortdurende bijscholing in de vorm van workshops, stages en deelname aan nieuwe opleidingen blijft onze kennis over honden en hun gedrag up to date en kunnen we blijvend voldoen aan de eisen die gesteld worden aan een professionele hondenuitlaatservice.

Wij geven geen puppy of jonge hondencursus waarbij u 1 x per week met uw hond traint maar wij combineren trainen en versterken de basisvaardigheden van uw pup of jonge hond spelenderwijs tijdens het uitlaten. Dit doen we trouwens blijvend  tijdens de wandelingen, en geldt dus voor alle honden die meewandelen, jong of oud.

Educatieve wandelingen

Ook organiseren wij educatieve wandelingen, ik wandel dan samen met uw hond in een veilige en gecontroleerde omgeving in het bos of op de hei, waarbij ik u tips kan geven qua training van uw hond op een ontspannen manier, zonder druk, dwang en intimidatie.

KaartWandelingenPrijs per kaartPrijs per wandelingMinimaal af te nemen wandelingen per week
A1013513,501 wandeling per week
B2026013,001 wandeling per week
C3037512,502 wandelingen per week
D4046211,553 wandelingen per week

Behandeld

• ethologie
• rassenkennis
• organisatie & kynologie
• leerprocessen
• gedragsontwikkeling
• gedragsherkenning
• inleiding in de ziekteleer
• leerprocessen mens
• instrueren

Modules

-EHBO
-Gedragsherkenning
-Roedelgedrag
-Rassenkennis
-Bedrijfsvoering

Lees meer over Jenny
Bekijk de tarieven

Het uitlaten van pups en jonge honden

Het uitlaten van pups en jonge honden

Jonge honden tot de leeftijd van 8 maanden mogen óók onder begeleiding mee met onze groepswandelingen. Dat is natuurlijk fantastisch als u uw hond al op jonge leeftijd sociale vaardigheden wilt aanleren.

Uw puppy wandelt (ook een buggy behoort tot de mogelijkheden) met de uitlaatservice mee onder begeleiding van onze puppy walker en is, net als iedereen bij de Uitgelaten Hond, gepassioneerd hondenliefhebber.

Naast het wandelen, spelen en trainen van uw puppy werken wij ook aan socialisatie met bijvoorbeeld paarden, hardlopers en andere prikkels die in in de privéwandelingen al vroeg door uw puppy opgedaan worden.

Is uw hond rond de acht maanden, dan mag uw hond vrij onderdeel zijn van onze dagelijkse avonturen met de roedels in het bos, waar hij/zij zich heerlijk kan uitleven onder toezicht van begeleiders die ruime ervaring hebben in het interpreteren van alle mogelijke vormen van hondengedrag. Wij gebruiken geen druk, dwang en intimidatie. Ook hulpmiddelen van welke aard dan ook (denk aan “gentle” leaders, stroom en of prikbanden, slipkettingen) komen er bij ons niet in.

Heeft u een puppy / jonge hond (jonger dan 8 maanden) en wilt u deze opgeven voor onze begeleide wandelingen?  Neem dan direct contact met ons op!

Honden Uitlaatservice Bussum

In de media

“Als ik een hond was, zou ik met mezelf willen wandelen, ja” zegt Jenny Atsma aan het einde van de video die onlangs over haar gemaakt is.

Bekijk het artikel
Honden Uitlaatservice Bussum

Tarieven

De Uitgelaten Hond werkt met een eenvoudige en transparante tariefstructuur via kaarten met 10, 20, 30 of 40 wandelingen.

Bekijk de tarieven
Honden Uitlaatservice Bussum

Contact

Lange Heul 570, 1403PB, Bussum
Telefoon: 035-6938071
Mobiel: 06-11535956
E-mail: info@deuitgelatenhond.nl

Neem contact op
Call Now ButtonBel direct