Loading...
Puppy training2019-04-16T15:14:48+00:00

Puppy training

Wij spelen, wandelen, trainen en versterken de basisvaardigheden van uw puppy.

Tarief €14,95 per wandeling.

Bent u op zoek naar een puppy training?

Als u op zoek bent naar een puppy training bent u niet alleen benieuwd naar wat de kosten voor deze training zijn maar wilt u ook zeker weten dat uw puppy wordt getraind door een erkende en gediplomeerde honden uitlaatservice.

Goed om te weten

Door onze opleiding hebben wij goede kennis over uw puppy en datgene wat nodig is om te voldoen aan de eisen die gesteld worden aan een professionele puppy training.

Wij geven geen puppycursus waarbij u 1 x per week met uw puppy traint maar tijdens privé wandelingen trainen en versterken de basisvaardigheden van uw puppy.

Voor wat betreft de kosten voor onze puppy trainingen werken wij met transparante en eenvoudige tarieven. Omdat wij op de woensdag en vrijdag nog wat ruimte hebben, hanteren wij voor die dagen een lager tarief.

Behandeld

• ethologie
• rassenkennis
• organisatie & kynologie
• leerprocessen
• gedragsontwikkeling
• gedragsherkenning
• inleiding in de ziekteleer
• leerprocessen mens
• instrueren

Modules

-EHBO
-Gedragsherkenning
-Roedelgedrag
-Rassenkennis
-Bedrijfsvoering

Lees meer over Jenny
Bekijk de tarieven

Privé Puppy training

Puppy training

Als honden uitlaatservice in Bussum en Naarden hebben wij veel ervaring met honden. Honden mogen vanaf 8 maanden mee met onze groepswandelingen. Dat is natuurlijk jammer als u uw puppy al op jonge leeftijd sociale vaardigheden wilt aanleren.

Uiteraard bestaan er speciale puppy cursussen maar De Uitgelaten Hond biedt de mogelijkheid om individueel te wandelen met puppy’s / jonge honden die nog nét niet oud genoeg zijn om met de uitlaatservice mee te kunnen.

Uw puppy wandelt (ook een buggy behoort tot de mogelijkheden) met de uitlaatservice mee onder begeleiding van onze puppy trainer die jarenlange ervaring heeft met het werken met honden en is, net als iedereen bij de Uitgelaten Hond, gepassioneerd hondenliefhebber.

Naast het wandelen, spelen en trainen van uw puppy werken wij ook aan socialisatie met bijvoorbeeld paarden, hardlopers en andere prikkels die in in de privéwandelingen al vroeg door uw puppy opgedaan worden.

Is uw hond rond de acht maanden, dan nemen wij het stokje over en mag uw hond onderdeel zijn van onze dagelijkse avonturen met de roedels in het bos, waar hij/zij zich heerlijk kan uitleven onder toezicht van begeleiders die ruime ervaring hebben in het interpreteren van alle mogelijke vormen van hondengedrag. Wij gebruiken geen druk, dwang en intimidatie. Ook hulpmiddelen van welke aard dan ook ( denk aan “gentle” leaders, stroom en of prikbanden, slipkettingen) komen er bij ons niet in.

Heeft u een puppy / jonge hond (jonger dan 8 maanden) en wilt u deze opgeven voor onze privé puppy trainingen / wandelingen?  Neem dan direct contact met ons op!

Honden Uitlaatservice Bussum

In de media

“Als ik een hond was, zou ik met mezelf willen wandelen, ja” zegt Jenny Atsma aan het einde van de video die onlangs over haar gemaakt is.

Bekijk het artikel
Honden Uitlaatservice Bussum

Tarieven

De Uitgelaten Hond werkt met een transparante tariefstructuur. Uw puppy kan al mee voor €14,95 per wandeling.

Bekijk de tarieven
Honden Uitlaatservice Bussum

Contact

Lange Heul 570, 1403PB, Bussum
Telefoon: 035-6938071
Mobiel: 06-11535956
E-mail: info@deuitgelatenhond.nl

Neem contact op
Bel direct